Lackering

Billackering

Billackering är ett hantverk. Inget som man utan flera års erfarenhet klarar av. Att skapa en kvalité som gör att den lackerade delen håller i många år kräver noggrannhet och känsla. Finishen är lika viktigt som kvalitén ”det ska inte bara vara bra det ska även se bra ut”. När du köpte din bil fannsdet ett antal olika kulörer att välja på. Vi har till varje kulör oftast tre till sex olika varianter som vi vid varje tillfälle måste välja vilken som är närmast orginalet. För att säkert undvika kulöravvikelser sprutas färgen bara på dom områden som varit skadade ibland finns det inte tillräckligt med plats på den skadade detaljen utan att vi även använder den detalj som angränsar till den skadade (meryta).

Båtlackering

Vi har reparerat och renoverat båtar sedan 60-talet. En vanlig båtlackering är lackering av skrovsidor. Oavsett om du vill ha båten lackerad eller gelcoaterat har vi kunskapen att hjälpa dig med detta. Oftast använder vi en polyrutanfärg vid båtlackering, detta för att erhålla ett nytt ytskikt som ska klara många tuffa år i sjön.

Industrilackering

Vi erbjuder lackering av industridetaljer upp till 8 meter långa. Vi har en lång erfarenhet av att lackera både stål,aluminium och rostfritt oavsett storlekar och miljö som produkten ska verka i.

Designlackering

Är du trött på din gamla lampa, stol eller dina utemöbler? Byt inte ut dem utan låt oss lackera om dem. Med ny lack får dina saker nytt liv.

Motivlackering

tessBehöver ni motivlackera allt från en brevlåda eller hockeyhjälm till en bil kan vi varmt rekommendera Tess of Sweden. Tess har arbetat med airbrushing sedan 2004 och är en mycket talangfull konstnär. Tveka inte att gå in på hennes webbplats om ni önskar något motivlackerat.

Tess of Sweden