Lackering och skadereparationer av bilar, båtar, husbilar, husvagnar och industridetaljer

Lackering är ett hantverk. Inget som man utan flera års erfarenhet klarar av. Att skapa en kvalité som gör att lackeringen håller i många år kräver noggrannhet och känsla. Finishen är lika viktigt som kvalitén ”det ska inte bara vara bra det ska även se bra ut”. Vi hjälper dig med lackeringen/reparationen av din bil husvagn/husbil båt eller industridetalj. Att även hantera skadereparation av bilar, båtar och husbilar samt husvagnar gör oss unika.

lackering

Lackering

Vi kan hjälpa dig med lackering av bilar, båtar och mycket mer. Vi erbjuder flera varianter av varje kulör så att resultatet skall bli så bra som möjligt. Oavsett om det gäller omlackering av en båt eller lackering vid skadad bil kan vi göra jobbet!

Läs mer..

skada

Skadereparation

Har du råkat ut för en skada på din bil, husbil eller husvagn? Oroa dig inte, med PDR metoden riktans en buckla från insidan. Genom att massera plåten återfår den sin ursprungliga form utan att lacken skadas.

Läs mer..

husvagn

Husvagnsreparationer

Försäkringsbolagen rekomenderar idag att reparation av hål/bucklor i plåten på en husvagn/husbil repareras istället för att man byter hela sidor. Denna reparationsmetod föredras då reparationen blir ett mindre ingrepp än om hela sidan skulle bytas ut. Och visst är det så att ju större ingrepp desto större risk för framtida problem.

Läs mer..

transport

Transporter

Behöver du hjälp med transport av ditt fordon så kan vi ordna detta. Vi hämtar och lämnar bilarna med vår biltransportbil som vi kan ta två bilar med eller skåpbil och släp som tar en bil och delar.

Läs mer..